Linda van Mil

In de praktijk Sensim ben ik werkzaam als klinisch psycholoog/ psychoanalytisch psychotherapeut, waar ik psychoanalytische behandelingen geef, supervisie geef over diagnostiek en psychoanalytische psychotherapie, leertherapie geef, psychodiagnostische onderzoeken verricht en lesgeef over het psychoanalytisch gedachtengoed.

In 2000 ben ik afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige op de Hogeschool van Rotterdam en omstreken. Tijdens mijn werk als wijkverpleegkundige in Maasland en Maassluis ben ik psychologie gaan studeren. In 2004 ben ik afgestudeerd in de Klinische en Gezondheidszorgpsychologie. Hierna heb ik 4 jaar bij HSK als psycholoog en later als GZ -psycholoog gewerkt. Ook heb ik anderhalf jaar een managementfunctie bekleed. In 2008 ben ik op de afdeling Psychotrauma van PsyQ aan de opleiding tot Klinisch psycholoog begonnen. Mijn tweede opleidingsplek was binnen het Centrum Intensieve Behandeling / Top Referent Trauma Centrum van Palier. Van 2012 tot 2016 heb ik op deze afdeling als Klinisch Psycholoog en hoofdbehandelaar van de gesloten kliniek gewerkt. Op dit moment verdeel ik mijn aandacht tussen Sensim en het Psychodiagnostisch Centrum van PsyQ in Den Haag.

Ik heb mezelf gespecialiseerd in psychoanalytische psychotherapie en ben als zodanig erkent binnen de NVPP. Als supervisor psychoanalytische psychotherapie ben ik erkent bij zowel de NVPP als de NVP, tevens ben ik erkent als leertherapeut bij de NVP.

Registraties en lidmaatschappen
BIG -registratienummer GZ -psycholoog/Klinisch Psycholoog: 89052970225
BIG -registratie psychotherapeut: 19052970216
Datum GZ -registratie: 24.04.08
Datum KP -registratie: 28.02.13
Datum Registerlid NVPP: 01.01.19 / erkent supervisor NVPP sinds 21.12.21

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (www.NVPP.nl)
Lid van de Nederlandse-Vlaamse Vereniging van de Rorschach en Projectieve Methoden (www.rorschachvereniging.nl)
Lid van de vereniging voor de GZ -psycholoog en zijn Specialist (www. NVGZP.nl)